SAFARI PE BĂTRÂNUL CONTINENT

Cine a zis că pentru a merge în Safari este necesar să te deplasezi tocmai până în Africa Neagră? Cum ar fi ca aici, pe bătrânul continent, să te poţi plimba plimba cu maşina printr-o savană în care girafele, zebrele şi antilopele îţi taie calea, barca să te poată duce la locurile unde rinocerii se adapă sau mergând pe jos să te opreşti pentru a privi turma de căprioare ce aleargă nestingherite prin pădure?

Departe de locurile lor natale, având parte de spaţii imense şi nefiind stânjenite de garduri ci doar izolate prin diferenţe de nivel, locatarii parcului au parte de o viaţă tihnită.

Le poţi spiona intimitatea dintr-un autobuz pus la dispoziţie de parc, pe jos, cu barca sau cu maşina personală, sau de ce nu, cu toate acestea combinate.

Este adevărat că nu vei avea parte de căldura sufocantă a savanei şi nici de cerul fără sfârşit al Africii iar colbul roşu va lipsi cu desăvârşire. Te vei întoarce acasă cu un pachet de amintiri plăcute din care va lipsi din păcate fascinantul “mal d’Afrique”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *