PE ARIPILE VÂNTULUI

Ne expunem atât de des pericolelor cotidiene încât au devenit parte integrantă a vieții pe care o trăim și, tot ce iese din mozaicul cunoscut intră în categoria lucrurilor de care ar trebui să ne temem.

Diverse foruri superioare ne învață că este periculos să mergi cu motocicleta, să te dai cu schiurile, să faci surf sau să zbori. Este periculos, în opinia lor, să trăiești în afara supei călduțe numite de ei “viață”. Dar poate că, pentru unii, viața începe acolo unde se termină asfaltul, unde potecile se pierd în iarba înaltă, unde valurile spală neostoit nisipul încins și unde vulturii planează suveran.


Cât de periculoasă este deci, statistic vorbind, deschiderea plăpândei aripi a parapantei în calea curenților calzi și planarea pe aripile vântului, deasupra unei păduri învăluite în flăcările toamnei?

Tu nu ți-ai dorit niciodată să trăiești?

2 thoughts on “PE ARIPILE VÂNTULUI

  1. Ce incantare! Sunt convinsa ca ai facut multe poze; de acolo de sus lumea se vede altfel, mai frumoasa, mai spectaculoasa, mai ordonata, mai altfel colorata! Doamne, cum nu mi-ar place sa traiesc astfel de momente, sa zbor asa “pe aripile vantului”, dar zbor tot timpul … “pe aripile visurilor”!
    Bravo Marius, la cat mai multe aventuri de genul asta!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *