FRUMOȘII NEBUNI CE TIND SPRE SOARE

Lumina caldă a dimineții mângâie blând stâncile aspre de care valurile unei mări spumegânde se izbesc furioase. În apropiere, privind cu drag faleza de piatră sub strigătele nedumerite ale unei colonii de cormorani abia trezită, o mână de cățărători cercetează peretele de stâncă. Nu trece mult și unul câte unul încep să se răsfire pe perete, nebuni frumoși ce tind spre soare, dar care nu refuză din când în când plăcerea unei căderi în valurile răcoroase ale mării.

Peste căldura zilei se lasă răcoarea iluzorie a nopții, aducând cu ea un cer presărat cu o Cale Lactee ce pâlpâie în cântecul greierilor, acompaniat de valurile ce se izbesc de stâncile pe care corturile noastre dorm.

4 thoughts on “FRUMOȘII NEBUNI CE TIND SPRE SOARE

  1. Frumoase fotografii, frumoasa zona in care ati ales sa mergeti. Iti multumesc pentru ca impartasesti cu noi asemenea minunatii.

  2. … grozav de frumoase sunt pozele! Simteam nevoia sa privesc ceva frumos, relaxant pentru ochi si suflet… gandul mi-a fugit la tine Marius, sa vad ce-ai mai postat si, ca intotdeauna, “frumosul e la el acasa” ! Felicitari!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *